Görünüşe göre Brandpa, HostPapa Inc. tarafından satın alındı. Bugün bir basın bülteni yayımlandı ve ardından Brandpa, satıcılar için ne anlama geldiğini açıklayan bazı bilgiler ekledi. Chris Hydrick'e bizi bilgilendirdiği için teşekkür ederiz.
Bu size nasıl fayda sağlayacak?Alan adı satıcılarının, herhangi bir alan adı pazarının can damarı olduğunu biliyoruz ve size iyi bakmak istiyoruz.
Bu satın almayla birlikte, Brandpa'nın satıcıları birçok şekilde fayda sağlayacak:


Daha büyük müşteri tabanı:

HostPapa'nın geniş müşteri tabanı sayesinde, alan adı satıcıları daha geniş bir kitleye erişim sağlayarak, alan adlarının fark edilme ve satın alınma şansını artıracak.

Daha iyi pazarlama:

HostPapa'nın pazarlama yetenekleri, Brandpa'nın alan adı listelerini daha etkili bir şekilde tanıtarak, görünürlüğü artıracak ve potansiyel olarak daha fazla satış sağlayacak.

Daha iyi ödeme seçenekleri:

HostPapa'nın ödeme sistemleri, müşterilerimiz için daha esnek ödeme seçenekleri sunarak, ABD doları dışındaki para birimlerinde ödeme yapma desteği ekliyor.

iyi yol haritası:
HostPapa'nın Logomaker.com gibi yeni işletmeler için marka oluşturma hizmetleri geliştirme konusundaki uzmanlığı, yol haritasını genişletme ve daha iyi satış fırsatları sunma imkanları sağlayacak.

Daha fazla kaynak:
HostPapa, Brandpa platformunu desteklemek, geliştirmek, pazarlamak ve yönetmek için daha büyük bir ekibe sahip.
BURLINGTON, ON – 25 Haziran 2024 – Küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) için lider bir küresel web barındırma ve bulut hizmeti sağlayıcısı olan HostPapa Inc., Brandpa'nın premium alan adı pazarı işini satın aldığını gururla duyurur. Satın almanın 25 Haziran 2024 Salı günü tamamlanması bekleniyor; şartlar açıklanmadı.
Bu heyecan verici eklemeyle birlikte,

HostPapa, alıcıları mükemmel premium alan adlarıyla sorunsuz ve sezgisel bir şekilde bağlamak için Brandpa'nın sofistike yapay zeka algoritmalarını kazanıyor. Yapay zeka destekli pazarlama araçları ve yetenekli profesyoneller ayrıca işletmelerin marka kimliklerini görselleştirmelerine yardımcı olmak için 3D marka tasvirleri oluşturuyor, kişiselleştirilmiş içerik içeren SEO optimize edilmiş açılış sayfaları ve sosyal medya pazarlaması ve yeniden hedefleme için çeşitli reklam içerikleri sunuyor.
Brandpa'nın satıcı topluluğu, premium alan adları için HostPapa'nın geniş barındırma müşterileri tabanına erişim sağlayarak daha fazla tanıtım fırsatından yararlanacaklar. Ayrıca, farklı para birimlerinde daha esnek ödeme seçeneklerine sahip olacaklar ve daha fazla destekten faydalanacaklar.

Global Domain Names Strategic Market Report'a göre, 2022 yılında dünya genelinde 431,8 milyon alan adı tescil edildi ve pazarın 2026 yılına kadar %6,7 büyüyerek 557,7 milyon olacağı tahmin ediliyor. Alan adı pazarındaki büyüme, güçlü bir çevrimiçi kimlik gerektiren yeni projelere başlayan yeni işletmeler ve girişimlerle destekleniyor.
HostPapa CEO'su Jamie Opalchuk, "Brandpa ve güçlü yapay zeka teknolojisini HostPapa ürün ve hizmet portföyüne eklemek, dünya genelindeki işletmelerin ve girişimcilerin gelişen ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler sunma taahhüdümüzü yansıtıyor. Bu, her büyüklükteki işletmelerin, benzersiz bir çevrimiçi marka oluşturmalarını eşi görülmemiş bir kolaylıkla sağlayacak," dedi.

HostPapa Hakkında

2006 yılında kurulan ve Burlington, Ontario, Kanada'da bulunan HostPapa, küçük işletmeler için dünya çapında lider bir web barındırma ve bulut hizmetleri sağlayıcısıdır. HostPapa, her işletme sahibine kurumsal düzeyde bir dizi çözüm sunmaya kendini adamıştır. Geleneksel olarak küçük işletmelerin erişemeyeceği bu hizmetler, bir durak mağaza olarak sunulmaktadır, bu da müşterilerin büyümek için ihtiyaç duydukları hizmetleri seçmelerini hızlı ve kolay hale getirir. HostPapa, bu teklifleri, uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından sağlanan 7/24 ödüllü çok dilli müşteri desteği ile desteklemektedir.

Brandpa Hakkında

2013 yılında kurulan ve Derby, Birleşik Krallık'ta bulunan Brandpa Ltd (www.brandpa.com), küçük ve orta ölçekli işletmelere ve bireysel girişimcilere hizmet veren kayıtlı alan adları için çevrimiçi bir pazar yeridir. Platform, her biri profesyonel olarak tasarlanmış bir logo ve markalama varlıkları ile tamamlanan, 30'dan fazla sektörde geniş bir alan adı seçeneği sunarak, kullanıma hazır markaların satın alınmasını kolaylaştırır.

İletişim Bilgileri:

Ad: Janis Pethybridge
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.hostpapa.com